CODE salon is designed to empower individualism.

Minimalist architectural interventions enhance the industrial texture of the raw space. Blackened steel, wood planking and sandblasted glass coexist with the original warehouse structure and create a counterpoint to the real beauty in the space: the people.

Artists and guests take center stage at CODE against a palette of natural, simple materials. Sunlight visits daily through floor to ceiling windows and good vibes flow uninterrupted across our open floor plan.

Visit CODE, a space made for embracing the skin you are in.

 
 

We're an earth-loving place.

We use building materials that do not off-gas and are non-toxic. We get excited about repurposing wood, steel and other things that have been around the block a time or two. Who says green + gritty can't be gorgeous?